категорії: блоґ-запис

Vladislav Левицький - улюблений співак гурту «ТіК»!

теґи: FREEDOM, Владіслав Левицький, Свєта, гурт ТІК

Гурт «ТіК» завершує свій народний тур, приурочений до 5 річниці існування гурту. Підсумки підводитимуть уже 9-го червня у столичному концерт-холі «FREEDOM». Тут проведуть так званий зелений концерт, під час якого Віктор Бронюк і компанія зможуть нарешті розслабитися і надурітися.

Під час закритої вечірки з-поміж іншого обіцяють уже традиційне вінницьке сало і «ЛІЧЄНІЄ», розіграші, танці, хованки і справжній подільський квач.

А ще обіцяють перформанси на тему тіківських пісень: дегустацію справжнього сірожиного пірожиного, семінар на тему «Чоловічого Щастя» і появу живої Свєти!

До слова, на зелений концерт з нагоди 5-річчя гурту «ТіК» команда запросила виконавців, яких найбільше вподобала під час всеукраїнського гастрольного туру. Нагадаємо, у кожному місті до Віктора Бронюка доєднувалия різні виконавці зі своїми версіями тіківських хітів. Зокрема, у Львові почесну місію створення каверу на пісню «Свєта» взяв на себе спеціально запрошений співак Vladislav Левицький.

«Коли я вперше почув «Свєту» у виконанні Левицького, то був шокований! Його блюзова подача в поєднанні з неймовірним вокалом вражає!» – захоплювався тоді лідер гурту «ТіК» Віктор Бронюк.

До слова, подейкують, що тема складних стосунків із реальною дівчиною на ім'я Світлана – і справді близька лауреатові «Нової Хвилі». Саме тому, його версія композиції «Свєта» у кінцевому результаті вийшла дуже ліричною.

Тим часом Vladislavа Левицького настільки надихнула співпраця з вінницькими музикантами, що співак збирається запропонувати їм зняти спільний кліп.